Netwerkend Friesland

Netwerkend Friesland Drachten 22-12-2023

28 28 mensen hebben dit evenement bekeken.

Vrijdag is het weer zover, de netwerkochtend van Netwerkend Friesland Drachten. Je bent van harte welkom voor een leuke, positieve en energieke bijeenkomst!

De bijeenkomst start om 07:00 uur. We vragen leden en bezoekers vriendelijk om uiterlijk 06:45 aanwezig te zijn, op deze manier kunnen we op tijd beginnen zodat we om 08:30 klaar zijn. Vanzelfsprekend is er na de bijeenkomst volop gelegenheid om te netwerken

Bedrijfspresentatie: Jacob Marc Kootstra – Kootstra Advies 

Ik heb een passie gevonden voor (zakelijke) verzekeringen. Ik vind het super om met een (potentiële) klant in gesprek te gaan wat betreft de risico’s die een ondernemer allemaal loopt.

Ik probeer dit vooral op een laagdrempelige, begrijpelijke en interessante manier over te brengen. Ik ben er daardoor van overtuigd dat het blijft hangen bij de ondernemer of het bedrijf.

Ik vind het ook ontzettend belangrijk om een band op te bouwen met mijn klanten. Dit zorgt voor een fijne relatie tussen beide partijen.

Een fijne relatie kenmerkt zich bij ons door langs te komen wanneer nodig, maar ook wanneer niet per se nodig.

Meld je aan als bezoeker en proef vrijblijvend de sfeer
Bezoekers kunnen zich aanmelden via het registratieformulier op deze evenementpagina.

Kosten
De kosten voor de bijeenkomst per persoon zijn slechts €15,- bij Netwerkend Friesland Drachten. Je krijgt hiervoor een heerlijk en zeer compleet ontbijt in een prachtige omgeving.

1 minuut pitch
We horen graag van jou wat je zoal bezighoudt. Je krijgt de gelegenheid om ons te vertellen in een korte pitch van 1 minuut wie je bent, wat je doet en waarmee we je kunnen helpen.

Visitekaartjes meenemen
Zorg ervoor dat je voldoende visitekaartjes meeneemt. Je ontmoet een groot aantal lokale zakenmensen uit de regio die graag jouw contactgegevens in ontvangst nemen.

Logo, materiaal en zoekvraag opsturen
Stuur je bedrijfslogo, zoekvraag en eventueel foto’s of korte video’s 24 uur vooraf het evenement aan ons door. Deze kun je opsturen via: https://netwerkendfriesland.nl/presentatiemateriaal/

Vragen?
Mochten er nog vragen zijn, twijfel niet en neem gerust contact op.

 

Datum en tijd

22-12-2023 | 07:00 aan
22-12-2023 | 08:30
 

Einddatum registratie

21-12-2023
 

Evenement types

 

Evenement categorie

Share With Friends

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen