Netwerkend Friesland

Netwerkend Friesland Sneek 20-12-2023

34 34 mensen hebben dit evenement bekeken.

Bedrijfspresentatie: Erwin Hoekstra – Brandmerck

Woensdag is het weer zover, de netwerkochtend van Netwerkend Friesland Sneek. Je bent van harte welkom voor een leuke, positieve en energieke bijeenkomst!

De bijeenkomst start om 07:00 uur. We vragen leden en bezoekers vriendelijk om uiterlijk 06:45 aanwezig te zijn, op deze manier kunnen we op tijd beginnen zodat we om 08:30 klaar zijn. Vanzelfsprekend is er na de bijeenkomst volop gelegenheid om te netwerken

Meld je aan als bezoeker en proef vrijblijvend de sfeer
Bezoekers kunnen zich aanmelden via het registratieformulier op deze evenementpagina.

Kosten
De kosten voor de bijeenkomst per persoon zijn slechts €15,25 bij Netwerkend Friesland Sneek. Je krijgt hiervoor een heerlijk en zeer compleet ontbijt in een prachtige omgeving.

1 minuut pitch
We horen graag van jou wat je zoal bezighoudt. Je krijgt de gelegenheid om ons te vertellen in een korte pitch van 1 minuut wie je bent, wat je doet en waarmee we je kunnen helpen.

Visitekaartjes meenemen
Zorg ervoor dat je voldoende visitekaartjes meeneemt. Je ontmoet een groot aantal lokale zakenmensen uit de regio die graag jouw contactgegevens in ontvangst nemen.

Logo, materiaal en zoekvraag opsturen
Stuur je bedrijfslogo, zoekvraag en eventueel foto’s of korte video’s 24 uur vooraf het evenement aan ons door. Deze kun je opsturen via: https://netwerkendfriesland.nl/presentatiemateriaal/

Vragen?
Mochten er nog vragen zijn, twijfel niet en neem gerust contact op.

 

Datum en tijd

20-12-2023 | 07:00 aan
20-12-2023 | 08:30
 

Einddatum registratie

19-12-2023
 

Evenement types

 

Evenement categorie

 
Bekijk video
 

Share With Friends

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen